Sumiyoshi odori
Image default
Society / Religion and Spirituality

Waarom u schuifpuien van Schipper Ede wilt aanschaffen

Schipper Ede is sinds 1959 gespecialiseerd op het gebied van schuifpuien en kozijnen. Ramen en deuren zijn cruciaal voor de uitstraling van uw woning en ze geven een duidelijke overgang tussen de binnen- en buitenplaats. Het is daarom belangrijk om hier genoeg aandacht aan te besteden. In deze blog wordt uitgelegd waarom een schuifpui van Schipper Ede veel voordelen biedt.

Extra ruimte

Schuifpuien geven u het idee dat u extra ruimte heeft in uw ruimte. Simpel gezegd: ze besparen ruimte. Een schuifpui neemt minder ruimte in beslag dan deuren die naar buiten of binnen opslaan. Zo kunt u altijd gewoon meubels of decoratie in de buurt van de schuifpui plaatsen – u kunt de ruimte optimaal benutten. Ook zorgt een schuifpui voor meer ruimte in uw woning. Gezien een schuifpui voor het grootste gedeelte uit glas bestaat, laat het veel licht binnen. Hierdoor creeërt u een fijnere sfeer in uw woning en lijkt een schuifpui van glas uw woning optisch groter te laten lijken. Tot slot is een ander belangrijk voordeel dat een schuifpui weinig om weinig onderhoud vraagt. Glas en kunststof zijn vaak makkelijke opties omdat ze makkelijk te reinigen zijn en verder ook om weinig onderhoud vragen. Wind en weerslag hebben weinig invloed op deze twee materialen – deuren van hout daarentegen juist vaak wel.

Een schuifpui kiezen

Welke schuifpui het beste bij u en uw woning past, hangt af van uw wensen. Schipper Ede heeft diverse puien en kozijnen waar u uit kunt kiezen. Ook adviseren zij u graag bij het maken van uw keuze zodat u zeker weet dat u een goede keuze maakt – de puien gaan namelijk langdurig mee (en dat is nog een groot voordeel). Laat u adviseren over welk materiaal, de kleuren, het type glas en de onderdelen elementen die bij de puien horen zoals de handgrepen, hendeltjes of sloten. Bovendien kunt u deze elementen ook los verkrijgen op de website van Schipper Ede. Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat? Neem dan contact op met Schipper Ede of laat een vrijblijvende offerte opstellen.