Sumiyoshi odori
Image default
Society / Religion and Spirituality

Opslagruimte Utrecht meer dan dat

Bij Opslagman gaat het gemak van het huren van een opslagruimte in Utrecht verder dan het hebben van extra ruimte voor het opslaan van eigendommen. Zij streven ernaar hun klanten de meest handige opslagopties te bieden. Elke opslagruimte en service die zij bieden is erop gericht de opslagervaring van hun klanten zo eenvoudig mogelijk te maken, of ze nu in of uit hun unit komen, of gewoon iets moeten ophalen of terugzetten.

Schone, functionele ruimten

Wanneer u uw spullen opslaat in een opslagruimte in Utrecht van Opslagman, verdient u een schone voorziening die niet alleen uw eigendom maar ook uzelf beschermt. Alle locaties worden regelmatig schoongemaakt. Hun opslagfaciliteiten zijn ook uitgerust met verlichting in de gangen, videomonitoren op elke verdieping. Het is bijzonder prettig om een opslagfaciliteit te hebben die gunstig gelegen is. Gemakkelijk toegankelijk.

Ophaalservice

Om er zeker van te zijn dat hun klanten alles hebben wat ze nodig hebben, kunt u als huurder van een opslagruimte in Utrecht, Nieuwegein, Amerongen en Veenendaal tegen een kleine vergoeding gebruik maken van de ophaalservice. Een chauffeur neemt een bakwagen van 20m3 mee. Verhuisdekens, spanbanden, gereedschap en rollend materiaal zijn inbegrepen bij de bakwagen. Zo weet u zeker dat u geen verhuismateriaal vergeet. Eenmaal op de locatie kunt u gratis gebruik maken van interne transportmiddelen.

Uitgebreide toegangsuren

Alle opslagruimtes door het hele land zijn 365 dagen per jaar, zeven dagen per week, van 6.00 tot 23.00 uur, toegankelijk voor klanten door middel van een persoonlijke toegangscode. Hiermee komen ze tegemoet aan hun klanten die gebonden zijn aan kantooruren en slechts buiten deze uren gebruik kunnen maken van hun opslagruimte. De openingstijden overlappen de kantooruren aanzienlijk. Eventueel is zelfs 24 uurs toegang mogelijk. Maar dit dient apart aangevraagd te worden.

Makkelijk te reserveren

Een opslagruimte bij Opslagman is online snel geregeld. Voor het online huren van een ruimte is het belangrijk om te weten hoe groot de ruimte moet zijn. Het antwoord op deze vraag krijgt u ook heel gemakkelijk via de website. Kies vervolgens een datum, vul uw persoonlijke gegeven in en na betaling via iDeal is het al geregeld. Een bevestigingsmail met link naar uw eigen ‘Mijnopslagman’ omgeving geeft u de overige informatie die u nodig heeft.