Sumiyoshi odori
Image default
Society / Religion and Spirituality

Mantelzorgwoning op maat

Bent u op zoek naar een mantelzorgwoning op maat? Bij Mantelzorg Wernsen kunt u een zorgchalet op maat laten maken. Wij begrijpen bij Wernsen dat een woning op maat voor het beste aanbod is voor zij die zorg nodig hebben. Met een zorgchalet houdt zowel de zorgvragende als uzelf uw privacy maar bent u toch bij elkaar in de buurt als dit nodig is. Om de chalet zo perfect mogelijk te maken, plannen wij eerst een kennismakingsgesprek in waarbij wij om de tafel gaan om de wensen en eisen te bespreken. Als deze eenmaal kenbaar zijn bij ons, gaan wij van start met het ontwerpen en uiteindelijk bouwen en het plaatsen van de woning.

Mantelzorgwoning ontzorgt

Een mantelzorgwoning bij Chaletbouw Wernsen ontzorgt. Wij kunnen u advies geven en regelen al het papierwerk wat nodig is voor het uiteindelijk bouwen en plaatsen van de woning. Op deze manier kunt u zich richten op de mantelzorg voor uw dierbare(n). Voor het plaatsen van deze woning, is er echter wel toestemming nodig van de gemeente. Veel gemeentn hebben de regels en richtlijnen flexibeler gemaakt als het gaat om het plaatsen van een chalet bij uw eigen woning. Wij kijken ook naar hoe flexibel uw gemeente is als het gaat om de richtlijnen van onder andere veiligheid en het milieu. Andere zaken die hier ook nog bij komen kijken zijn de isolatie van de woning en de gezondheid van de toekomstige bewoner. Wij vragen ook direct een omgevingsvergunning voor u aan zodat wij uw zorgen rondom de bouw van de woning kunnen ontnemen.

De oplevering bij Chaletbouw Wernsen

Bij ons kunt u rekenen op een deskundige plaatsing van de zorgchalet. De oplevering hangt echter wel van uw wensen af. Deze wensen worden ook tijdens het kennismakingsgesprek besproken. U kunt ervoor kiezen voor een ‘turnkey oplevering’. Dit betekent dat er niets meer aan gedaan hoeft te worden en dat de zorgvragende direct in kan trekken. Ook kunt u ervoor kiezen dat de indeling van de woning wel zelf bepaald wordt. Dan wordt de woning ‘casco’ opgeleverd zodat de meubels en inboedel zelf nog geplaatst moeten worden.