Sumiyoshi odori
Image default
Society / Religion and Spirituality

Mahjong

Elk type tegel verschijnt vier keer in het spel, met uitzondering van de seizoenen en bloemen, die slechts één keer voorkomen.

Bij het spelen van Mahjong wordt soms geëxperimenteerd met het plaatsen van de tegels in verschillende vormen. De standaard vorm is “Turtle”, maar je kunt door een aantal verschillende vormen fietsen om te spelen. Als je eenmaal je eerste stap in het spel hebt gezet, kun je niet meer van vorm wisselen voor de rest van het spel.

De gameplay is vrij eenvoudig, maar het oplossen van het spel kan verrassend lastig zijn. Gameplay bestaat uit het vinden van een paar tegels die bij elkaar passen en die open staan om van het bord verwijderd te worden. Een tegel kan worden verwijderd als:

Het heeft geen tegel aan de linker- en/of rechterkant.

Het heeft geen andere tegel die het bedekt.

Een paar tegels komt overeen als ze in dezelfde groep zitten en hetzelfde type hebben binnen die groep. Bijvoorbeeld: Bamboo-5 kan alleen overeenkomen met een andere Bamboo-5 tegel. Bamboe-1 kan niet overeenkomen met Bamboe-2. Echter, de bloem- en seizoentegels zijn een uitzondering op deze regel. Elke bloementegel kan met een andere bloem overeenkomen. Op dezelfde manier kan elke seizoenstegel overeenkomen met een andere seizoenstegel.

Als je vast komt te zitten, kun je altijd om een hint vragen. Je kunt ook je zetten ongedaan maken wanneer je maar wilt.

https://pages.flauntly.com/827/live-blackjack/