Sumiyoshi odori
Image default
Society / Religion and Spirituality

Kartonnen dozen zorgen voor een veilig vervoer

Of het nu voor feestelijke gelegenheden zoals Kerstmis, Pasen of verjaardagen of zelfs voor verhuizingen is – tegenwoordig worden er meer goederen verzonden en verpakt in kartonnen dozen dan ooit tevoren. Vooral voor bedrijven en ondernemingen is het essentieel dat de goederen in goede staat bij de eindverbruiker aankomen. Dit maakt het des te belangrijker dat alle getransporteerde goederen ook veilig verpakt zijn. Dit is waar de Dozenhal hét verschil kan maken. Als topleverancier van kartonnen dozen, bieden zij u een breed scala aan verpakkingsmaterialen van allerlei aard. Als u uw goederen met hun kartonnen dozen verzendt, kunt u er zeker van zijn dat uw goederen veilig op hun bestemming aankomen en dat uw klanten tevreden zullen zijn. Maar ook als u de dozen zelf nodig heeft voor uw bedrijf, bijvoorbeeld voor het opslaan en stapelen van goederen, zult u de voordelen ervan waarderen.

Kartonnen dozen, de best mogelijke bescherming

Kiest u alstublieft voor kartonnen dozen wanneer u wilt dat uw goederen op de best mogelijke manier beschermd bij de ontvanger moet aankomen om hun positieve winkelervaring bij uw bedrijf af te ronden. Sterke kartonnen dozen van stabiel golf- of massief karton bieden een zeer goede bescherming en vormen een geschikte verpakkingsvorm. Aan de andere kant, bij verzending in plastic folie is er een scala aan risico’s die u het best kunt vermijden. In tegenstelling tot folies besparen stevige kartonnen dozen tijd tijdens het transport en zorgen ze voor de noodzakelijke bescherming gedurende de gehele transportroute. Pakketjes verpakt in folie moeten vaak in speciale processen worden verwerkt en kunnen mede daardoor met vertraging bij de ontvangers terecht komen. Bovendien neemt het risico op beschadiging van de goederen toe. Dit kan leiden tot ontevreden klanten.

Profiteer van de vele voordelen

Als u kiest voor de hoogwaardige kartonnen dozen van de Dozenhal, dan zijn de voordelen duidelijk. Ideaal voor opslag in transportvoertuigen, de dozen kunnen praktisch op elkaar gestapeld worden. Dit is ook een voordeel als u goederen thuis of in uw bedrijf voor een langere periode moet opslaan, omdat de dozen op een uiterst plaatsbesparende manier kunnen worden verdeeld. Bovendien kunnen ze, wanneer ze niet in gebruik zijn, eenvoudig in elkaar worden gevouwen en nemen ze dus slechts een minimum aan opslagruimte in beslag.

Veilig transport van gevoelige goederen met kartonnen dozen

Bent u op zoek naar een verpakking die ook geschikt is voor het verzenden van gevoelige goederen? Dankzij het slagvaste materiaal van hun kartonnen dozen kunt u ook gevoelige materialen veilig verpakken en transporteren.