Sumiyoshi odori
Image default
Society / Religion and Spirituality

Jouw Dacia verkopen

Het automerk Dacia is van oorsprong Roemeens. Vandaag de dag behoort het merk tot de Renault groep, welke Frans is. Renault is al eerder de samenwerking met Nissan aangegaan en is nu verder uitgebreid. De verkoopcijfers nemen van Dacia ieder jaar toe. In 2014 behaalde het merk ruim 500.000 verkopen.

 

De modellen

Dacia heeft een aantal trendy modellen in haar assortiment zitten waaronder de Logan MCV, de Sandero, De Dokker, de Lodgy en de Duster.

 

Duster

De Dacia Duster is een interessant geprijsde SUV en zeer geschikt voor grote gezinnen. Een ander voordeel van de Duster is dat je hoger zit en daardoor meer overzicht hebt over de weg. De vanafprijs van de Duster is een goede 18.000 euro.

 

Lodgy

De Lodgy is een veel verkochte 4-deurs auto en valt in de categorie MPV. Ook hier zit je net wat hoger dan bij andere auto’s wat zo zijn voordelen heeft. De Lodgy kun je kopen vanaf 18.100 euro.

 

Dokker

De Dokker is in een normale uitvoering en in een Van verkrijgbaar. Een bijzonder kenmerk is dat er een schuifdeur aanwezig is. De Dokker is te koop vanaf 17.999 euro.

 

Sandero

De Dacia Sandero is een van de goedkopere modellen die het merk in haar assortiment heeft en wat kleiner in omvang. De Sandero kun je een ideale stadsauto noemen. Niet alleen qua verbruik maar ook vanwege zijn afmetingen. Voor minder dan 12.000 euro kun je deze auto nieuw kopen.

 

Logan MCV

De Logan MCV is een laaggeprijsde station met een prijskaartje van 12.000 euro. Zeker wanneer je op zoek bent naar een auto met veel ruimte en een lage prijs dan is de Logan een aanrader.

 

Verkopen van je Dacia

Een Dacia verkopen is niet moeilijk. Dit komt doordat de auto’s gewild zijn vanwege hun design en prijs. Zelf particulier verkopen is vaak niet het slimste om te doen omdat ze via een particulier minder opbrengen. Tegenwoordig gaat de particulier namelijk eerder naar een autobedrijf toe om de auto te kopen. Hier kunnen zij namelijk hun oude auto inruilen en er meteen service bijkrijgen. Wil je jouw Dacia verkopen, dan is het slimmer om dit te doen via een autoveiling. Bij een autoveiling wordt je auto namelijk aan meer dan 5000 autobedrijven voorgelegd, welke daarop kunnen bieden. Het hoogste bod krijg je gratis na 24 uur te horen.

Verkopen kan direct tegen het hoogste bod. Weten wat jouw auto waard is? Vraag dan een vrijblijvend bod bij Gratis Mijn Auto Verkopen.