Sumiyoshi odori
Image default
Society / Religion and Spirituality

HDMI kabel 3 meter

hdmi kabel 3 meter

U bent klaar om alles op uw televisie in het HD te zien. Al uw apparaten zoals een Blu Ray speler en een HD-tv heeft u al in huis. Er ontbreekt echter nog één ding, uw HDMI kabel. Nu weet u ondertussen dat u uw kabel zoveel vrijheid moet geven om zo geen knik en scheuren in de kabel te krijgen. Maar hoe lang moet uw HDMI-kabel ongeveer zijn?

Wat is een HDMI kabel?

Een HDMI-kabel wordt ook wel de digitale vervanger van de SCART genoemd. Deze HDMI-kabel voegt twee soorten datakanalen samen tot één signaal. Audio en video worden tot één signaal gevormd. Met een HDMI-kabel kunt u eindelijk genieten van scherp HD-tv.

Heb ik een HDMI kabel van 3 meter nodig?

Dit ligt aan uw situatie. Als u van plan bent om een Blu Ray speler met uw HD-tv te verbinden, dan is dit niet nodig. Dan heeft u genoeg aan een HDMI-kabel van 1 meter. Maar bent u van plan om uw laptop met uw televisie te verbinden, dan raden wij u ten zeerste aan om een HDMI kabel van 3 meter aan te schaffen.

Door een HDMI kabel van 3 meter aan te schaffen zorgt u ervoor dat er genoeg ruimte is tussen bijvoorbeeld uw laptop en uw televisie. Daarnaast zal u schade aan uw HDMI-kabel voorkomen.

Ik wil een HDMI kabel van 3 meter kopen

Dan bent u bij RU Connected aan het juiste adres. RU Connected biedt al jaren de beste kwaliteit HDMI kabels aan. Bent u nog niet helemaal zeker van uw zaak. Neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van advies en antwoorden al uw vragen. Bekijk snel onze HDMI kabels en bestel de uwe!