Sumiyoshi odori
Image default
Society / Religion and Spirituality

Een lamelparket

Een lamelparket is een van de meest handige soorten vloeren om te hebben, zeker omdat ze makkelijk schoon te maken zijn, niet al te duur zijn en vooral ook er goed uitzien. Bij een goed lamelparket is het niet eens meer mogelijk om met het oog ze te onderscheiden van een houten vloer! Allemaal goede redenen om te kiezen voor een lamelparket dus, zeker die van Baxhouthandel. Maar wat is een lamelparket eigenlijk? Het is een multiplex laag die onder een houten toplaag zit, die gemaakt wordt vanuit onze eigen productie. Doordat deze vloer iets dunner is, is het ook wat goedkoper dan een houten vloer, maar behoudt het dezelfde uitstraling.

Bax houthandel

Een lamelparket van Bax houthandel bevat het grote voordeel dat we al onze houten vloeren zelf produceren in de eigen fabriek. Wat betekent dit voor onze klanten? Onze vloeren zijn ten eerste stúkken goedkoper dan die van onze concurrenten, omdat ze niet te maken hebben met de prijsmarges van de tussenhandel. Het tweede grote voordeel is dat we continu de kwaliteit van onze vloeren kunnen controleren, doordat we ze van het begin tot het einde in ons vizier hebben. Zo kunnen we er zeker van zijn, wanneer we onze klanten garanderen dat de kwaliteit van onze vloeren goed zijn. Tijdens het gehele productieproces hebben we ze geen moment uit het oog verloren, dus we weten het hoe dan ook zeker!

Productie

De productie van een lamelparket bestaat uiteraard niet uitsluitend uit het hout, dus wat wordt wel door Bax houthandel zelf geproduceerd en wat niet? Zelf maken we het budgetlamelparket voor onze klanten. Daarnaast doen we de eigen productie van de duoplank en de multiplanken. In onze fabriek zijn er twee varianten lamelparket die we produceren. De eerste is onze budget lamelparket, deze heeft een dikte van veertien millimeter en een breedte van eenentwintig centimeter. Daarnaast is onze multiplank lamelparket er eentje die we ook zelf produceren met een dikte van negentien millimeter en een breedte van drieendertig centimeter. Uiteraard is de tweede variant een tikkeltje prijziger dan de ander, maar het gaat ook langer mee.