Sumiyoshi odori
Image default
Society / Religion and Spirituality

Een crematie naar uw wensen

Is een dierbare plots overleden? Dan is het begrijpelijk dat u het hier niet gemakkelijk mee heeft. Het verliezen van een persoon is altijd zwaar, maar zeker wanneer het onverwachts is. U heeft geen afscheid kunnen nemen en heeft het zwaar met het verwerkingsproces. Het is daarom logisch dat u er weinig voor voelt om de crematie te regelen. Toch ontkomt u er niet aan om binnen enkele dagen de gehele crematie op orde te hebben. Met behulp van een uitvaartverzorging kunt u een crematie naar wens verzorgen. Had de overledene zelf wensen? Dan is het natuurlijk fijn als een partij met u meedenkt om deze laatste wensen in vervulling te kunnen laten gaan. Of het nou gaat om een begrafenis of crematie, het is belangrijk om bepaalde wensen mee te kunnen nemen in het laatste afscheid.

Persoonlijk afscheid nemen

Hoe de crematie ook geregeld moet worden, bij Meride nemen we iedere wens mee. Het is belangrijk om op een persoonlijke manier afscheid te kunnen nemen. Er zijn mensen die de overledene bijvoorbeeld graag zelf willen aankleden, maar wij kunnen het ons ook goed voorstellen dat u dit geen prettig idee vindt. Uw wensen en natuurlijk de wensen van de overledene zijn het belangrijkste.

Schakel de hulp in van Meride

Een crematie regelen is en blijft een lastige klus, zeker wanneer u midden in het rouwproces zit. Heeft uw overleden dierbare geen wensen achter gelaten? Dan zal u ook zelf bepaalde lastige keuzes kunnen maken. Een beetje extra hulp hierbij kan zeker op zijn plaats zijn. Daarnaast is het fijn om hulp te kregen van specialisten zodat de prijs van de crematie zo laag mogelijk kan blijven. Over het algemeen is een crematie al beduidend goedkoper dan een begrafenis, dus wat de kosten betreft kunt u voor een voordelige uitvaart beter kiezen voor een crematie.

https://www.meride.nl/crematie/