Sumiyoshi odori
Image default
Society / Religion and Spirituality

Een Ayahuasca ceremonie om helemaal tot rust te komen

 

 

 

Bent u op zoek naar een Ayahuasca ceremonie? Bij Innerlijke Reis bent u helemaal aan het juiste adres als het gaat om het ondergaan van een Ayahuasca behandeling. Een Ayahuasca behandeling is een behandeling waarbij u helemaal tot rust komt. Innerlijke Reis begeleidt u gedurende deze hele reis en zal ervoor zorgen dat alles op een goede manier zal verlopen. Wij gaan van tevoren eerst uitvoerig met u in gesprek om erachter te komen wat u tijdens de reis wilt bereiken en op wat voor manier u dit wilt doen. Dat is dan ook de reden dat wij eerst goed met u in gesprek gaan en al uw wensen en behoeften met u bespreken. Op die manier zal uw reis zo goed mogelijk verlopen en zal alles verlopen op de manier zoals u dat wenst.

 

Ayahuasca is een ervaring om niet te missen

 

Een Ayahuasca ceremonie is niet zomaar een ceremonie. Tijdens de Ayahuasca ceremonie draait alles om het verkennen en leren kennen van uzelf. Dit doen wij door middel van een speciale thee, die ervoor zal zorgen dat u helemaal tot rust zal komen. Wij zorgen ervoor dat er tijdens de hele reis begeleiding zal zijn die ervoor zorgt dat alles op een juiste manier zal verlopen. Wij voeren ieder jaar vele Ayahuasca ceremonies uit en weten daardoor erg goed hoe wij dit uit kunnen voeren. Bij Innerlijke Reis bent u er altijd zeker van dat alles verantwoord gebeurt en dat u zich geen zorgen hoeft te maken. U komt met stress en andere klachten bij ons binnen wij zorgen ervoor dat u volledig tot rust onze ceremonie zal verlopen.

 

U bent van harte uitgenodigd om langs te komen!

 

Neem gerust een kijkje op onze website om te zien wat voor Ayahuasca ceremonies wij u kunnen bieden. Hier vindt u ook veel meer informatie over Innerlijke Reis en de contactgegevens van ons. Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan een Ayahuasca ceremonie en kijken er nu al naar uit om u helemaal tot rust te brengen!