Sumiyoshi odori
Image default
Society / Religion and Spirituality

Een aluminium schuifpui vindt u bij Schipper Ede

Op zoek naar een aluminium schuifpui? Kom eens langs bij Schipper Ede. Al meer dan 55 jaar zijn wij de expert als het gaat over het ontwerpen en monteren van schuifpuien. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen er wel wat mee. Wij zeggen niet voor niets: “voor ieder probleem is een oplossing”. Of u nu een schuifpui met veel glas wilt plaatsen of een schuifpui met zeer brede afmetingen die bovendien ook geluidsvrij en geïsoleerd moet zijn, wij weten raadt. Wij maken een schuifpui voor u op maat van absolute topkwaliteit, zodat u optimaal plezier kunt beleven aan de pui. Waar vindt u dat elders?

De voordelen van een aluminium schuifpui

Een aluminium schuifpui is naast het feit dat deze een mooie uitstraling geeft, ook nog eens makkelijk in onderhoud. Dit dankzij de extra beschermende lak die wij over de pui heen gesmeerd hebben. Natuurlijk speelt het ook een rol dat aluminium duurzaam materiaal is en meer dan 60 jaar meegaat. Dit is super handig. Bij de plaatsing zorgt u ervoor dat de kleur perfect is, zodat deze precies past bij het design van het huis en daarna heeft u er geen kopzorgen meer van. Een ander voordeel van aluminium is het feit dat dit ijzersterk materiaal is. De pui kan dus wel tegen een stootje. Wordt er per ongeluk een bal tegenaan getrapt of wordt de deur iets te hard dicht geslagen, geen punt. Bovendien zijn deze puien van licht profiel, wat inhoud dat ze zeer eenvoudig te bedienen zijn.

De kosten van een schuifpui

Wij bij Schipper Ede plaatsen schuifpuien in woonhuizen, winkels en kantoorpanden. Bent u benieuwd wat het ongeveer gaat kosten? Bezoek dan onze site. Wij hebben daar op basis van veel voorkomende situaties op een rijtje gezet wat u kunt verwachten. Bent u benieuwd naar uw situatie? Wij stellen graag een offerte voor u op, zodat u precies op de hoogte bent van de kosten. Voor vragen zijn wij iedere dag telefonisch bereikbaar of bezoek onze showroom in Ede voor advies op maat.

Klik hier voor de aluminium schuifpuien van Schipper Ede.