Sumiyoshi odori
Image default
Society / Religion and Spirituality

De betekenis van edelstenen leren kennen

In magische kristallen en edelstenen zit een grote kracht van energieconcentratie, maar het zijn ook portalen naar andere universa en wezens. Geplaatst in de chakra’s reguleren ze de energieën of potentieëliseren ze.

Er zijn ontvangststenen, elektrisch, warm, koud, spiritueel, helder. Sommigen herinneren ons aan de zomer, anderen lijken iets verborgen te hebben.

De kleuren van de stenen kunnen ook een indicatie zijn voor hun genezende waarde of prestatie. In de magie wordt het gebruikt voor zijn oorspronkelijke kracht, maar het kan ook worden verhoogd door middel van rituelen door het verhogen van de energetische kracht.

Agaat

Agaat is een van de oudste genezingsstenen. Omdat het een zeer krachtige steen is, werd het gebruikt in oude beschavingen, in pantser, om kracht te geven aan de krijgers om te winnen in de strijd. Agaat is een zeer beschermende steen, perfect voor amuletten. Ze geven ons ook moed, emotionele kracht en zelfvertrouwen.

Amethist

Amethist is een natuurlijk ontspanningsmiddel dat onze innerlijke kracht vergroot en rijkdom en een sterk gevoel voor zakendoen aan zijn drager brengt. Het is een kristal voor spirituele groei en bescherming. Het brengt helderheid in de geest en helpt je meer op je gevoel af te stemmen, zodat je je zelfkennis naar een dieper niveau tilt.

Amethistkristallen zijn kristallen die negatieve energieën afstoten en positieve energieën aantrekken, waardoor ze krachtige stenen zijn voor de bescherming van het huis. Ze hebben ook sterke krachten om je huis te ontdoen van negatieve invloeden.

Zwarte Kwarts

Zwarte kwarts is een transparant kristal met stukjes zwarte toermalijn. Men gelooft dat het een steen is die rijkdom en geluk brengt. Het zorgt ervoor dat er een grote hoeveelheid licht door het lichaam circuleert, waardoor het individu op verschillende manieren wordt genezen. Bij gebruik helpt dit kristal de energieën van het lichaam te ontsluiten, waardoor er een algeheel evenwicht ontstaat.