Sumiyoshi odori
Image default
Travel

5 Dingen om te doen in Baja California

Soms wordt Baja California ook Baja California Norte genoemd. Het is een prachtige Mexicaanse staat, met een oppervlakte van 71.450 km². Het is echt veilig om deze prachtige staat te bezoeken en zijn schoonheid te verkennen. Om te communiceren met de lokale bevolking is het kennen van een woordje Spaans handig.

Als je een goede reiservaring wilt hebben in Baja California, moet je een auto huren bij een autoverhuurdienst. Autoverhuurdiensten geven je professionele hulp zodat je de beste auto kan huren om meer te genieten van je vakantie.

Hier zijn de redenen waarom Baja California de volgende toeristische bestemming zou moeten zijn.

Wat te doen om je reis in Baja California nog leuker te maken?

Je kan enkele toeristische plaatsen verkennen:

Er zijn heel wat toeristische attracties in deze prachtige Mexicaanse staat. Als je houdt van activiteiten op het water en een bruisend nachtleven dan is Cabo San Lucas de uitgelezen locatie.

Playa El Médano is één van de belangrijkste en mooiste stranden van Cabo. Er zijn hier vele restaurants en bars.

Ensenada is een andere belangrijke toeristische attractie gelegen in Baja California. Vroeger was het een gokhuis maar nu is het een cultureel centrum. Mensen die van historische plaatsen houden, mogen deze prachtige locatie niet missen. Ook La Paz, San Jose del Cabo en nog vele andere plaatsen wachten op je om verkend te worden.

Je kan verschillende activiteiten doen, afhankelijk van je interesse:

In Baja California is er voor elk wat wils.  Je zal je hier niet snel vervelen. Als je van het water houdt, kan je een zeiltocht maken over het prachtige water. Als je een echte natuurliefhebber bent, zullen de vele parken en prachtige natuur je betoveren.

Vergeet niet bij het huren van een auto om de verhuurdiensten te vergelijken zodat je de beste optie kiest en je geen zorgen hoeft te maken tijdens deze prachtige reis. Op deze site vindt u meer informatie over autoverhuur: https://www.autoprio.nl/. AutoPrio kan tips en advies geven over het huren van een auto in Baja California.

Hou je misschien van avonturen? Dan is er hier genoeg watersport om van te genieten. Het is vakantie en je voelt je wat schuldig omwille van het te overvloedig genieten van de traditionele keuken? Maak je geen zorgen, de prachtige wandel- en fietspaden zullen je niet alleen bekoren maar houden je ook fit. Wil je liever wat geschiedenis en erfgoed zien, dan zijn er hier veel historische plaatsen te bezoeken.

Je kan genieten van dagelijkse uitstapjes:

Er zijn dagelijks uitstapjes tegen een zeer betaalbare prijs. Je kan kiezen uit vele verschillende excursies. Er zijn uitstappen naar de stranden, naar de woestijn, naar de natuurparken, naar Los Cabos en naar nog zoveel meer opwindende locaties. Het enige wat je hoeft te doen, is beslissen welke je wil. En daarna is het genieten en ontdekken.

Het is zeker een plek voor dierenliefhebbers:

Pelican Rock is een prachtige bestemming in Baja California. Het is zo genoemd vanwege de pelikanen die hier in grote aantallen voorkomen. Pelikanen zijn watervogels die in de buurt van veel water voorkomen. Zij worden gekenmerkt door een lange snavel en een grote keel. Ze voeden zich met kleine vissen en waterorganismen. Aan Pelican Rock kan je heerlijk zwemmen en natuurlijk pelikanen zien.

Volop genieten van de zon:

Baja California staat bekend om zijn vele stranden. Je kunt er heerlijk zonnebaden. Dit is zowel ontspannend als gezond. Heerlijk op de mooie glitterstranden liggen en veel zonnen, lijkt me een geweldig idee. Baja California is één van de beste plaatsen hiervoor, vanwege het vele water en stranden.

Tot Slot:

Er valt zoveel te beleven in Baja California. Of je nu een adrenaline junkie bent en op zoek bent naar de meest opwindende avonturen, zoals parasailing of je wil gewoon een dagje zonnebaden, geen probleem in Baja California. De prachtige Mexicaanse staat voorziet je van alle soorten plezier en entertainment. Precies zoals je het wenst. Deze plek heeft het allemaal en je zal de beste tijd van je leven hebben.

https://www.autoprio.nl/