Sumiyoshi odori
Image default
Society / Religion and Spirituality

Volg een faalangst training! Veel mensen gingen je al voor

De meeste mensen hebben wel een kleine vorm van faalangst. Dit is helemaal niet erg maar weet wel dat er goeie trainingen zijn die je hier mee kunnen helpen. De faalangst training van Michel Taal garandeert zelfs dat je 100% van je faalangst afkomt. Hier geld een niet goed, geld terug garantie.

Faalangst training

De faalangst training van Michel Taal wordt ook wel de faalkracht methode genoemd. Omdat je je faalangst omzet ik kracht, de kracht om niet bang te zijn om te falen. Het boek heeft al veel mensen geholpen om van hun faalangst af te komen. Bedrijven zoals ABN-AMRO, Danone, TEDx, Amnesty International en Clifford Chance zweren al bij de Faalkracht methode. Zij laten hun werknemers kennismaken met de faalangst training en hier zijn al veel positieve resultaten uit voortgekomen.

Wat leer je tijdens de faalangst training?

Tijdens de faalangst training leer je de oorzaak van je faalangst aanpakken. Het boek stelt dat lef geen talent is dat je wel of niet hebt, maar een spier die je kan trainen. Hoe meer je die spier traint hoe meer lef je krijgt, en hoe sneller je van je faalanst af bent. Door de faalangst training kom je van je beperkende gedachten en angsten af. Leer om je om niet bang te zijn om fouten te maken. Je leert hoe je positief moet blijven denken. Je leert faal doelstellingen opstellen in 5 simpele stappen waardoor je je lef vergroot. En nog veel meer!

Complete faalangst training voor thuis

Zodra je merkt dat je faalangst afneemt ga je je gelukkig voelen. Het handige aan de faalangst training is dat je de training eenvoudig thuis kunt volgen. Gewoon op je tablet, computer of op je telefoon. Hierdoor kan je je faalangst training volgen op een plek waar jij je op je gemak voelt. Zoals al eerder gezegd heeft deze methode een niet goed, geld terug garantie waardoor je de training zonder risico kunt uitproberen.

https://www.faalkracht.nl/faalangst-training/