Maithuna rituelen voor de gevorderde koppels

      Comments Off on Maithuna rituelen voor de gevorderde koppels

Maithuna betekent ‘geslachtsdaad’ in de wereld van de Tantra waarvan de basis in India ligt. Niet zomaar een geslachtsdaad, maar een waar allerlei rituelen bij betrokken zijn. Zou het kunnen zijn wanneer je als vrouw op deze wijze zwanger raakt, dat je liefdevollere kinderen krijgt? Het is een vraag die mij als ervaren tantra masseur al lang bezighoudt, maar waarop ik het antwoord tot op heden niet hebben kunnen vinden. Veel mensen denken wanneer zij de afbeeldingen zien waarop de assana’s (=verstrengelingen) zijn afgebeeld een kopie van de Kamasutra is. Helaas dit is absoluut niet waar. De Kamasutra is een boek met vooral het plezier van de man in de gedachte genomen. De Maithuna rituals geeft vrouwen de volledige controle over de geslachtsdaad. De diepgang die hierbij ontstaat zorgt voor een hoogtepunt wat je onmogelijk kunt bereiken in een bonkie bonkie daad van 11 minuten. Veel vrouwen die het hebben beleefd willen dan ook niet meer anders. Een standaard vluggertje voor het plezier van de man is veel minder intens. Voor de man lijkt het of dit moet, maar eigenlijk zoekt ook de man naar deze vorm van verbinding. Helaas is het in de opvoeding van jongens en meisjes in de Westerse wereld niet opgenomen. Het spijtige is dat hierdoor onnodig veel echtscheidingen ontstaan.

Je kunt je afvragen hoe je dit kunt doorbreken. Hierover heb ik al eens gesproken met een school voor vrije denkers. Het antwoord zit in het onderwijssysteem wat we hier hebben. Ondanks onze moderne opvoeding leren kinderen nog altijd het meest over het andere geslacht via het internet. En dat is nu net het verkeerde voorbeeld.

Waar ik als tantra masseur zelf moet oppassen is dat vrouwen mij proberen te claimen. Ik ben van niemand en niemand is van mij. De mooiste liefde van mijn leven heb ik beleefd en heb prachtige kinderen gekregen. Ik kan nu alleen maar uitleggen hoe je het ultieme te bereiken om dat zelf op termijn ook weer te gaan beleven. Vrouwen vragen zich altijd af hoe ik me zelf onder controle kan houden tijdens een massage. Dat is niet moeilijk, want ik focus me niet op de daad. Mijn doel is om alle energie in het lichaam van de vrouw vrijelijk te laten stromen waardoor diverse blokkades worden opgeheven. Zij raken in een roes waardoor zij een gevoel beleven dat ze in heel hun relatie nog nooit eerder hebben meegemaakt. Als masseur moet je tijdig afstand nemen, anders gaan deze vrouwen proberen om je te claimen. Vrouwen zijn zo vertrouwd geraakt met je wanneer ze regelmatig komen, dat ze denken dat ze je ‘bezitten’. Dat is absoluut niet zo en ik ben niet op zoek naar een relatie. Ik ben gelukkig in de situatie zoals deze nu is. Ik kan veel vrouwen en koppels gelukkig maken en dat is mijn passie en missie in het leven. De Maithuna rituelen helpen koppels als zij de tantra massage cursus hebben gedaan in het vinden van elkaar. Nu is het een plezier als het een regenachtige zondag is, want dan kunnen ze samen werken aan hun hobbie. Gelieve niet te storen staat op veel meer deuren, sinds dat men zich heeft gerealiseerd en vrijgemaakt. Tijdens het masseren leert men vooral om met de juiste druk te masseren. De stimulatie van de spieren en het prikkelen van de zenuwen zorgen voor een ongekende vorm van genot.

Zelf ga ik binnenkort in San Francisco, de stad van de vrije denkers, op bezoek bij een hele oude vrouw die nog altijd Tantra kan verzorgen. Als je haar ziet geloof je niet dat ze al in de 70 is.

Binnenkort zal ik een reisverslag op doen tantraforlife.