Liebherr wtes 5972 kopen? Cavepromotor NL

      Comments Off on Liebherr wtes 5972 kopen? Cavepromotor NL

Liebherr wtes 5972 kopen? Met een Liebherr wtes 5972 klimaatkast is het leven zoveel eenvoudiger geworden. Soms vraag ik me wel eens af, hoe deed ik dat alles zonder een Liebherr wtes 5972? Ik was, en ben nog steeds, gek op wijn. Sinds ik een jaar of 4 terug verhuisd ben naar mijn penthouse aan de kust, heb ik tot enkele weken terug een gigantisch probleem gehad met mijn grootste hobby, wijn. U kunt het zich misschien niet goed voorstellen voor iemand met zo´n penthouse, ruim 300 m2, prachtige blik over de zee en nog eens een heerlijk groot dakterras. In de parkeergarage van mij, stond een Ferrari, een gloednieuwe Bentley en een Maserati cabriolet, geld had ik genoeg en voor geld was eigenlijk alles te koop. Ik hield van feesten, mijn dakterras was al zeker 20 maal ingewijd. Bij dergelijke feestjes viel ik altijd terug op een van de beste cateraars van het land. Ze verzorgen werkelijk alles. Van tafels en stoelen, versiering, super eten en heerlijke altijd goed passende wijnen. Wat ik erg belangrijk vond en natuurlijk nog steeds vind, is dat de wijnen op de juiste temperatuur geschonken worden. Niet te warm en niet te koud. Ikzelf had best wel een probleem om wijnen op de goede temperatuur te schenken. Zoals gezegd, een prachtig penthouse op de 29ste verdieping, beter kan het niet, maar een kelder (op de parkeergarage na) was er niet. Zelfs wanneer ik een kelder had, geloof ik dat de 20ste verdieping een beetje te ver weg is van de kelder, dus ook dan niet geschikt voor mijn wijnen. Ik had een antieke eiken kast, die gebruikte ik om mijn voorraad wijn in te bewaren, zag er niet eens zo gek uit. Wanneer ik een wijntje wilde drinken of bezoek verwachte, haalde ik een fles uit de eiken kast en wanneer het een rode wijn was, opende ik die en liet die al luchtend op kamertemperatuur komen. Bij witte wijn of champagne (prosecco en dergelijke bubbeltjes wijnen kwamen er bij mij niet in), gingen in de koelkast, of in geval van echte nood zelfs even in de diepvries. Nadat ze op temperatuur waren, gingen ze in een ijsemmer. Het werkte redelijk goed, al was de rode wijn wel eens wat te warm en de witte wijn en champagne wel eens wat te koud. Een maand of twee terug hield ik weer eens een feest op mijn dakterras, ik had mijn vaste catering firma ingelicht wat het thema was en wat voor soort mensen er kwamen. De cateraar was werkelijk perfect, ik wist dat ik vanaf dat moment nergens meer over moest nadenken. Zij verzorgde de bar, tafels, stoelen, verziering en natuurlijk het aller belangrijkste, al het eten en drinken. De bar was voorzien van een biertap, het was middenin de zomer en dan wordt er toch redelijk wat bier gedronken. Er zou een barbecue opgesteld worden, voor de rest liet ik me, net als andere keren, door de cateraar verrassen. Op da ochtend van het feest kwamen ze met het meubilair en de versieringen en prachtige witte parasols, de weersvoorspelling was perfect, zon en warm, en bouwden alles op. De bar was zo opgesteld dat je bij het bestellen van een drankje een waanzinnige blik over de zee had. Die jongens van de catering firma wisten werkelijk wat ze deden en maakten er werkelijk een super entourage van. In de loop van de middag kwamen de dranken, de gigantische barbecue en het eten. Voor het eten en de drank werden verschillende koelkasten opgesteld, ook hadden ze een machine voor ijsklontjes, er werden tenslotte witte wijnen en champagnes gepresenteerd in mooie ijskoelers. En er zouden zeker mensen zijn die graag gin-tonic en dergelijken wilden drinken, zonder ijs gaat dat niet. Het was veel werk om alles zo op te stellen dat het praktisch voor het personeel was en er toch perfect uit zag. Tegen de avond was alles geheel gereed en konden de gasten komen. Ik liep nog een rondje over het dakterras om te controleren of alles ook werkelijk naar wens was en of er nog iets aangepast of veranderd moest worden. Het dakterras was geheel ingericht in de stijl van een lounge / bars op Ibiza, een beetje hippie-achtig maar ook zeer luxe. De bar was voorzien van een groot dak van riet, je waande je werkelijk aan de Middellandse zee. Ik was meer dan tevreden hoe het er uitzag. Ik controleerde alles wat er voorbereid was om te eten, de kaviaar en de kreeft waren in een aparte hoek, op ijs, opgesteld, zag er super uit. De barbecue was zo opgesteld en omgeven door zandbergen, dat je je werkelijk aan het strand waande, wanneer je bij de barbecue zou staan, zou je ook nog eens de prachtige zonsondergang meekrijgen. Ze wisten wat ze deden die mannen van de catering firma. Het vlees en vis voor de barbecue was, net als de kaviaar en kreeften, uitgestald op ijs en er was keus te over. Ik kon me niet bedenken wat er fout zou kunnen gaan. Ik bestelde aan de bar, als test, een pilsje. Een perfect getapt glaasje bier, in een fluitje, werd mij gepresenteerd en ook dat hadden ze voor elkaar. Ik liep achter de bar en controleerde de inhoud van de koelkasten. Alles was daar wat een feestje kan doen slagen er was werkelijk niets aan het toeval overgelaten. De laatste koelkast, tenminste ik dacht dat het een koelkast was, zag er een stuk fraaier en mooier uit dan de andere koelkasten. Het was een werkelijk designstuk. Ik liep erheen en zag dat het een wijnkoelkast was, toen ik de inhoud zag, werd ik boos. Ik riep de baas van de catering firma en vroeg hem welke idioot bedacht had dat rode wijn in de koelkast moest. Hij begon te lachen, dat is een wijnklimaatkast, een Liebherr wtes 5972! Iedere zone was op de perfect drinktemperatuur ingesteld en zo wisten ze voor 100% zeker dat de wijnen en champagnes perfect geschonken werden. Ik gaf hem meteen de opdracht een Liebherr wtes 5972 voor mijzelf te bestellen. Drie dagen later, na een subliem feest, stond hij in mijn open keuken. Hoe kon ik zolang zonder Liebherr wtes 5972 geleefd hebben?