Sumiyoshi odori
Image default
Society / Religion and Spirituality

Een grootformaat printer, van Repromat

Een grootformaat printer kan je het beste kopen bij Repromat, wij hebben namelijk de meeste experts op het gebied van grootformaat print- en scanoplossingen, die jou graag willen helpen om verder te komen met kiezen welke printer je wilt. Denk hierbij aan technische, grafische, Latex of PageWide XL printers tot en met scanners, vouwsystemen en snijplotters, we hebben ze allemaal! Alles is de vinden in het assortiment van Repromat, het is alleen de vraag, welke past het beste bij jouw organisatie? Wanneer je graag wilt weten welk product het beste aansluit op jouw behoeftes, dan kan Repromat jou voorzien van advies op maat, die je precies geeft wat je nodig hebt.

Wanneer een grootformaat printer?

Een grootformaat printer kan ontzettend nuttig zijn voor allerlei verschillende branches, hier zullen we er een paar opnoemen. We willen namelijk dat deze branches zich ervan bewust zijn dat ze goed bij Repromat terecht kunnen voor al hun vragen omtrent grootformaat print- en scanoplossingen.

De overheid

De overheid en overheidsinstellingen kunnen goed gebruik maken van onze print- en scansystemen! Processen kunnen dan sneller, met meer precisie en efficiënter verlopen dan ooit tevoren! En dat allemaal in grootformaat. Iedereen verdient een printer die gewoon goed werkt, zelfs de overheid.

De bouw/industrie

Ook de bouw en industrie kan profiteren van de services van Repromat. Vooral bij het afdrukken van blauwdrukken zijn onze printsystemen onmisbaar. Het printen van technische tekeningen was nog nooit zo makkelijk geweest met onze specialistische apparatuur, die verschillende disciplines kan verbinden.

Het archief, of bibliotheken

Bij het archiveren van teksten, loop je uiteindelijk tegen het probleem aan dat de papieren versie zo oud is dat het onleesbaar is, of uiteenvalt zodra er iets mee gedaan wordt. Met onze professionele scanapparatuur kan alle informatie die nu enkel op papier staat, ook gedigitaliseerd worden en stukken makkelijker gescand worden.

De grafische markt

Repromat heeft speciale printers die geschikt zijn voor grafische en sign-toepassingen, waarmee de klanten beter bediend kunnen worden, door een groot scala aan mogelijkheden. Wij bieden een totaalpakket waar alles mee gedaan kan worden, zonder gedoe of ongemak.